Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

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書誌事項

タイトル
"Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
出版者
  • World Health Organization
出版年月
  • c2015
書籍サイズ
24 cm
タイトル別名
  • Evaluation of certain food additives : 79th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

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注記

"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva from 17 to 26 June 2014"--p. 1

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282269480646912
  • NII書誌ID
    BB20108430
  • ISBN
    9789241209908
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Geneva
  • データソース種別
    • CiNii Books
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