和食の人気揚げ物料理 : 基本の調理技術から創作料理まで大公開

CiNii Available at 8 libraries

Bibliographic Information

Title
"和食の人気揚げ物料理 : 基本の調理技術から創作料理まで大公開"
Statement of Responsibility
大田忠道著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • [2014.3]
Book size
29cm
Other Title
  • ワショク ノ ニンキ アゲモノ リョウリ : キホン ノ チョウリ ギジュツ カラ ソウサク リョウリ マデ ダイコウカイ

Search this Book/Journal

Notes

出版年はカバージャケットによる

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269563699456
  • NII Book ID
    BB15704722
  • ISBN
    9784751110706
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top