和食の人気揚げ物料理 : 基本の調理技術から創作料理まで大公開
CiNii
Available at 8 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "和食の人気揚げ物料理 : 基本の調理技術から創作料理まで大公開"
- Statement of Responsibility
- 大田忠道著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- [2014.3]
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- ワショク ノ ニンキ アゲモノ リョウリ : キホン ノ チョウリ ギジュツ カラ ソウサク リョウリ マデ ダイコウカイ
Search this Book/Journal
Notes
出版年はカバージャケットによる
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269563699456
-
- NII Book ID
- BB15704722
-
- ISBN
- 9784751110706
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(日本)
-
- Data Source
-
- CiNii Books