Non・noセンスアップ魚介料理 : 和・洋・中のバリエ&調理・盛りつけの基本とノウハウ

CiNii Available at 7 libraries

Bibliographic Information

Title
"Non・noセンスアップ魚介料理 : 和・洋・中のバリエ&調理・盛りつけの基本とノウハウ"
Publisher
  • 集英社
Publication Year
  • 1991.4
Book size
26cm
Other Title
  • Non・no センス アップ ギョカイ リョウリ : ワ ヨウ チュウ ノ バリエ & チョウリ モリツケ ノ キホン ト ノウハウ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269744265728
  • NII Book ID
    BN11849659
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top