調理学
CiNii
Available at 92 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "調理学"
- Statement of Responsibility
- 木戸詔子, 池田ひろ編
- Publisher
-
- 化学同人
- 第2版
- Publication Year
-
- 2010.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- チョウリガク
Search this Book/Journal
Notes
新ガイドライン準拠
日本人の食事摂取基準(2010年版)準拠
日本人の食事摂取基準(2015年版)準拠 (第2版第7刷: 2015年4月)
参考文献: p179-180
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269777616256
-
- NII Book ID
- BB02139228
-
- ISBN
- 9784759805895
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 京都
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books