国際食品成分表 : Food composision tables for international use - 1949, 1954 - FAO
Bibliographic Information
- Title
- "国際食品成分表 : Food composision tables for international use - 1949, 1954 - FAO"
- Statement of Responsibility
- 総理府資源調査会事務局
- Publisher
-
- 総理府資源調査会事務局
- Publication Year
-
- 1956
- Book size
- 22cm
- Other Title
-
- コクサイ ショクヒン セイブンヒョウ
- 国際食品成分表 FAO
Search this Book/Journal
Notes
FAO国際成分表1949年及び1954年を翻訳し併せてまとめたもの
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269943312128
-
- NII Book ID
- BB26014431
-
- Text Lang
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [東京]
-
- Data Source
-
- CiNii Books