料理のコツ解剖図鑑 = Illustrated guide to arts and science of cooking

CiNii Available at 87 libraries

Bibliographic Information

Title
"料理のコツ解剖図鑑 = Illustrated guide to arts and science of cooking"
Statement of Responsibility
豊満美峰子監修 ; 桑山慧人イラスト
Publisher
  • サンクチュアリ出版
Publication Year
  • 2015.4
Book size
19cm
Other Title
  • リョウリ ノ コツ カイボウ ズカン

Search this Book/Journal

Notes

索引: p234-235

参考文献: p[236]

参考URL: p[237]

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269982052096
  • NII Book ID
    BB19760430
  • ISBN
    9784801400122
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top