料理のコツ解剖図鑑 = Illustrated guide to arts and science of cooking
CiNii
Available at 87 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "料理のコツ解剖図鑑 = Illustrated guide to arts and science of cooking"
- Statement of Responsibility
- 豊満美峰子監修 ; 桑山慧人イラスト
- Publisher
-
- サンクチュアリ出版
- Publication Year
-
- 2015.4
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- リョウリ ノ コツ カイボウ ズカン
Search this Book/Journal
Notes
索引: p234-235
参考文献: p[236]
参考URL: p[237]
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269982052096
-
- NII Book ID
- BB19760430
-
- ISBN
- 9784801400122
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books