肉用牛生産の最新技術 : 乳用おす子牛による肉生産の手びき
CiNii
Available at 8 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "肉用牛生産の最新技術 : 乳用おす子牛による肉生産の手びき"
- Statement of Responsibility
- 農林水産技術情報協会編
- Publisher
-
- 農林水産技術情報協会
- Publication Year
-
- 1980.9
- Book size
- 22cm
- Other Title
-
- ニクヨウギュウ セイサン ノ サイシン ギジュツ : ニュウヨウ オス コウシ ニ ヨル ニク セイサン ノ テビキ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269985268224
-
- NII Book ID
- BA36964735
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 牛
-
- Data Source
-
- CiNii Books