薬用食品の開発 : 薬用・有用植物の機能性食品素材への応用

CiNii Available at 40 libraries

Bibliographic Information

Title
"薬用食品の開発 : 薬用・有用植物の機能性食品素材への応用"
Statement of Responsibility
吉川雅之, 村岡修監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2018.11
Book size
26cm
Series Name / No
  • 2
Other Title
  • ヤクヨウ ショクヒン ノ カイハツ : ヤクヨウ ユウヨウ ショクブツ ノ キノウセイ ショクヒン ソザイ エノ オウヨウ
  • Development of medicinal foods
  • Development of medicinal foods II
  • 薬用食品の開発II : 薬用有用植物の機能性食品素材への応用

Search this Book/Journal

Notes

2012年刊「薬用食品の開発 II」の普及版

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270069081088
  • NII Book ID
    BB27169375
  • ISBN
    9784781313009
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top