Modification of proteins : food, nutritional, and pharmacological aspects : based on a symposium
書誌事項
- タイトル
- "Modification of proteins : food, nutritional, and pharmacological aspects : based on a symposium"
- 責任表示
- jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Biological Chemistry at the 180th meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, August 27-28, 1980 ; Robert E. Feeney, editor, John R. Whitaker, editor
- 出版者
-
- The Society
- 出版年月
-
- 1982
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270097218048
-
- NII書誌ID
- BA06856358
-
- ISBN
- 0841206104
-
- LCCN
- 82001702
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/82001702
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, D.C.
-
- 件名
-
- LCSH: Proteins -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books