人気シェフが作る大評判!肉と魚のイタリア料理
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "人気シェフが作る大評判!肉と魚のイタリア料理"
- Statement of Responsibility
- アルトゥージ司厨士協会著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2003.6
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- ニンキ シェフ ガ ツクル ダイヒョウバン ニク ト サカナ ノ イタリア リョウリ
- Che volete mangiare, pesce o carne?
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270101722112
-
- NII Book ID
- BA63739232
-
- ISBN
- 4751103741
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理-肉
- BSH: 料理-魚
- BSH: 料理(西洋)-イタリア
-
- Data Source
-
- CiNii Books