書誌事項
- タイトル
- "Cooking and eating in Renaissance Italy : from kitchen to table"
- 責任表示
- Katherine A. McIver
- 出版者
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- Rowman & Littlefield
- 出版年月
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- c2015
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : hardcover
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注記
Includes bibliographical references (p. 195-199) and index
"Cooking ・history. Rowman & Littlefield studies in food and gastronomy"--Back cover
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270141476352
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- NII書誌ID
- BB17918374
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- ISBN
- 9781442227187
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- LCCN
- 2014024373
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2014024373
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Lanham
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- 分類
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- LCC: GT2853.I8
- DC23: 394.1/20945
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- 件名
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- LCSH: Food habits -- Italy
- LCSH: Cooking, Italian
- LCSH: Renaissance -- Italy
- LCSH: Italy -- Social life and customs
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- データソース種別
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- CiNii Books