書誌事項
- タイトル
- "Discoveries and challenges in chemistry, health, and nutrition"
- 責任表示
- H. Rodolfo Juliani, editor, James E. Simon, editor, Chi-Tang Ho, editor ; sponsored by the ACS Division of Agriculture and Food Chemistry
- 出版者
-
- American Chemical Society
- Distributed by Oxford University Press
- 出版年月
-
- c2013
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270200653568
-
- NII書誌ID
- BB16383158
-
- ISBN
- 9780841228047
-
- LCCN
- 2009031670
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2009031670
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
- [New York]
-
- 分類
-
- LCC: RS181
- NLM: QV 770 HA1
- DC22: 615/.321
-
- データソース種別
-
- CiNii Books