わが家の行事料理と旬の味
CiNii
Available at 14 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "わが家の行事料理と旬の味"
- Statement of Responsibility
- 辻勲監修 ; 佐川進料理
- Publisher
-
- ジャパンクッキングセンター
- Publication Year
-
- 2000.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ワガヤ ノ ギョウジ リョウリ ト シュン ノ アジ
- 春・夏・秋・冬よろこび役立つわが家の行事料理と旬の味
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270324757376
-
- NII Book ID
- BA50423735
-
- ISBN
- 4880463221
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books