中国料理の基礎知識

CiNii Available at 40 libraries

Bibliographic Information

Title
"中国料理の基礎知識"
Publisher
  • 枻出版社
Publication Year
  • 2013.4
Book size
21cm
Other Title
  • チュウゴク リョウリ ノ キソ チシキ
  • Basic knowledge of Chinese food
  • 中華料理の基本
  • 中国茶の基本
  • 餃子本

Search this Book/Journal

Notes

「中華料理の基本」, 「中国茶の基本」, 「餃子本」の内容を再構成、編集したもの

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270334071808
  • NII Book ID
    BB12670464
  • ISBN
    9784777926688
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top