中国料理の基礎知識
CiNii
Available at 40 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "中国料理の基礎知識"
- Publisher
-
- 枻出版社
- Publication Year
-
- 2013.4
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- チュウゴク リョウリ ノ キソ チシキ
- Basic knowledge of Chinese food
- 中華料理の基本
- 中国茶の基本
- 餃子本
Search this Book/Journal
Notes
「中華料理の基本」, 「中国茶の基本」, 「餃子本」の内容を再構成、編集したもの
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270334071808
-
- NII Book ID
- BB12670464
-
- ISBN
- 9784777926688
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 中華料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books