Chromatography and mass spectrometry in nutrition science and food safety : proceedings of the International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety, Montreux, June 19-22, 1983
書誌事項
- タイトル
- "Chromatography and mass spectrometry in nutrition science and food safety : proceedings of the International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety, Montreux, June 19-22, 1983"
- 責任表示
- edited by Alberto Frigerio and Hubert Milon
- 出版者
-
- Elsevier
- 出版年月
-
- 1984
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270366590720
-
- NII書誌ID
- BA04409858
-
- ISBN
- 0444423397
-
- LCCN
- 84005963
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/84005963
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books