素材がわかる、コツがわかる基本のお料理ブック
CiNii
Available at 19 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "素材がわかる、コツがわかる基本のお料理ブック"
- Publisher
-
- オレンジページ
- Publication Year
-
- 1998.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ソザイ ガ ワカル コツ ガ ワカル キホン ノ オリョウリ ブック
- 基本のお料理ブック : 素材がわかる、コツがわかる
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270476459520
-
- NII Book ID
- BA3539194X
-
- ISBN
- 490080875X
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books