家常淮扬菜
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "家常淮扬菜"
- Statement of Responsibility
- 裴超, 熊永奇编著
- Publisher
-
- 湖北科学技术出版社
- Publication Year
-
- 2001.9
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- カジョウ ジュンヨウサイ
Search this Book/Journal
Notes
淮扬菜是我国四大菜系之一,是华东菜的代表。擅长炖、焖、煨、焐、烤等技术,调味清鲜平和。代表菜主要有:松鼠桂鱼、叫化鸡、清炖蟹黄狮子头、水晶肴肉、金陵酱板鸭等。
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270519011456
-
- NII Book ID
- BA87192072
-
- ISBN
- 7535226493
-
- Text Lang
- zh
-
- Country Code
- cc
-
- Title Language Code
- zh
-
- Place of Publication
-
- 武汉
-
- Classification
-
- CLC: TS972.182.53
-
- Data Source
-
- CiNii Books