オゾン殺菌および低温・高湿度貯蔵による青果物の鮮度保持向上に関する研究

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"オゾン殺菌および低温・高湿度貯蔵による青果物の鮮度保持向上に関する研究"
Statement of Responsibility
研究代表者 伊藤和彦
Publisher
  • [北海道大学農学部]
Publication Year
  • 1991.3
Book size
26cm
Other Title
  • オゾン サッキン オヨビ テイオン コウシツド チョゾウ ニヨル セイカブツ ノ センド ホジ コウジョウ ニカンスル ケンキュウ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 01560259

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282270933346176
  • NII Book ID
    BA91659018
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [札幌]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top