オゾン殺菌および低温・高湿度貯蔵による青果物の鮮度保持向上に関する研究
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "オゾン殺菌および低温・高湿度貯蔵による青果物の鮮度保持向上に関する研究"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 伊藤和彦
- Publisher
-
- [北海道大学農学部]
- Publication Year
-
- 1991.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- オゾン サッキン オヨビ テイオン コウシツド チョゾウ ニヨル セイカブツ ノ センド ホジ コウジョウ ニカンスル ケンキュウ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 01560259
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270933346176
-
- NII Book ID
- BA91659018
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [札幌]
-
- Data Source
-
- CiNii Books