食物繊維と消化管の部位別相互作用の特性とその栄養的意義
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食物繊維と消化管の部位別相互作用の特性とその栄養的意義"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 桐山修八
- Publisher
-
- [北海道大学農学部]
- Publication Year
-
- 1988.3
- Book size
- 27cm
- Other Title
-
- ショクモツ センイ ト ショウカカン ノ ブイベツ ソウゴ サヨウ ノ トクセイ ト ソノ エイヨウテキ イギ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 59480054
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271051428352
-
- NII Book ID
- BB00628187
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [札幌]
-
- Data Source
-
- CiNii Books