中国料理
CiNii
Available at 62 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "中国料理"
- Statement of Responsibility
- エミリー・ハーン著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳]
- Publisher
-
- タイムライフインターナショナル
- Publication Year
-
- 1972
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- チュウゴク リョウリ
- 中国料理の作り方
- The cooking of China
Search this Book/Journal
Notes
日本語版監修: 江上トミ
付 (別冊131p ; 23cm) : 中国料理の作り方
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271068818560
-
- NII Book ID
- BN02387268
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 中華料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books