フランス料理百科
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "フランス料理百科"
- Statement of Responsibility
- イヴ・チュリエ [著] ; 辻調理師専門学校フランス料理研究室, 辻製菓技術学校翻訳
- Publisher
-
- 白水社
- Publication Year
-
- 1986.2
- Book size
- 27×27cm
- Other Title
-
- フランス リョウリ ヒャッカ
- Le livre de recettes d'un compagnon du tour de France
Search this Book/Journal
Notes
日本語版監修:辻静雄
1: 宴会料理 ビュフェ/レセプション/カクテル・パーティ 2: 魚介料理 淡水魚/海水魚/貝/甲殻類 3: 肉料理 肉/家禽/野禽
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271111211648
-
- NII Book ID
- BN0581856X
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: フランス料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books