フランス料理百科

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"フランス料理百科"
Statement of Responsibility
イヴ・チュリエ [著] ; 辻調理師専門学校フランス料理研究室, 辻製菓技術学校翻訳
Publisher
  • 白水社
Publication Year
  • 1986.2
Book size
27×27cm
Other Title
  • フランス リョウリ ヒャッカ
  • Le livre de recettes d'un compagnon du tour de France

Search this Book/Journal

Notes

日本語版監修:辻静雄

1: 宴会料理 ビュフェ/レセプション/カクテル・パーティ 2: 魚介料理 淡水魚/海水魚/貝/甲殻類 3: 肉料理 肉/家禽/野禽

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271111211648
  • NII Book ID
    BN0581856X
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top