地鶏料理の調理技術 : 焼鳥、鍋料理、刺身、オリジナル鶏料理…の作り方。

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"地鶏料理の調理技術 : 焼鳥、鍋料理、刺身、オリジナル鶏料理…の作り方。"
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2005.3
Book size
28cm
Other Title
  • ジドリ リョウリ ノ チョウリ ギジュツ : ヤキトリ ナベリョウリ サシミ オリジナル トリリョウリ ノ ツクリカタ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271147907840
  • NII Book ID
    BA72186305
  • ISBN
    475110490X
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top