チョコレートのお菓子 : プロセス写真でポイントがよくわかる

CiNii Available at 20 libraries

Bibliographic Information

Title
"チョコレートのお菓子 : プロセス写真でポイントがよくわかる"
Statement of Responsibility
渡部和泉[著] ; 主婦の友社編
Publisher
  • 主婦の友社
Publication Year
  • [2005.11]
Book size
21cm
Other Title
  • チョコレート ノ オカシ : プロセス シャシン デ ポイント ガ ヨク ワカル
  • チョコレートのお菓子 : プレゼントからおやつまで : プロセス写真でポイントがよくわかる
  • Sweets for sweet lovers!

Search this Book/Journal

Notes

出版年はジャケットによる

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271169641216
  • NII Book ID
    BA74906766
  • ISBN
    4072482722
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top