歐米料理法全書 = The complete book of Western and American cooking
CiNii
Available at 7 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "歐米料理法全書 = The complete book of Western and American cooking"
- Statement of Responsibility
- 高野青楓(新太郎)編
- Publisher
-
- 文生書院
- 電子復刻版
- Publication Year
-
- 2009.1
- Book size
- 23cm
- Other Title
-
- オウベイ リョウリホウ ゼンショ
- Ōbei ryōrihō zensho
- 欧米料理法全書
- Publications of early Japanese in North America : digital reprint series
Search this Book/Journal
Notes
原書: 中央堂 (桑港), 明治38年刊
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271274400768
-
- NII Book ID
- BA89810365
-
- ISBN
- 9784892534188
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 日本人(アメリカ在留)
- NDLSH: 西洋料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books