Food colloids, biopolymers, and materials
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "Food colloids, biopolymers, and materials"
- 責任表示
- edited by Eric Dickinson, Ton van Vliet
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2003
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Papers presented at a Conference entitled Food colloids, biopolymers and materials, held in Wageningen, the Netherlands, on 14-17 April 2002. This 9th European conference was on the subject of food science"-Pref
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271413729408
-
- NII書誌ID
- BA64031584
-
- ISBN
- 0854048715
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC21: 664
-
- 件名
-
- LCSH: Colloids
- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Polymer colloids
-
- データソース種別
-
- CiNii Books