失敗しない!チョコレート菓子のテクニック : つまずきポイントを徹底解説

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"失敗しない!チョコレート菓子のテクニック : つまずきポイントを徹底解説"
Statement of Responsibility
熊谷裕子著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2013.12
Book size
26cm
Other Title
  • シッパイ シナイ チョコレート ガシ ノ テクニック : ツマズキ ポイント オ テッテイ カイセツ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271487666304
  • NII Book ID
    BB15967142
  • ISBN
    9784751110522
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top