四季のケーキ・デザイン : 粉と砂糖とクリームでアートする洋菓子
CiNii
Available at 5 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "四季のケーキ・デザイン : 粉と砂糖とクリームでアートする洋菓子"
- Statement of Responsibility
- 本橋雅人著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2003.3
- Book size
- 28cm
- Other Title
-
- シキ ノ ケーキ デザイン : コナ ト サトウ ト クリーム デ アート スル ヨウガシ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271524418304
-
- NII Book ID
- BA6933950X
-
- ISBN
- 4751103598
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 菓子
-
- Data Source
-
- CiNii Books