四季のケーキ・デザイン : 粉と砂糖とクリームでアートする洋菓子

CiNii Available at 5 libraries

Bibliographic Information

Title
"四季のケーキ・デザイン : 粉と砂糖とクリームでアートする洋菓子"
Statement of Responsibility
本橋雅人著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2003.3
Book size
28cm
Other Title
  • シキ ノ ケーキ デザイン : コナ ト サトウ ト クリーム デ アート スル ヨウガシ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271524418304
  • NII Book ID
    BA6933950X
  • ISBN
    4751103598
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top