Interactions of food proteins

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書誌事項

タイトル
"Interactions of food proteins"
責任表示
Nicholas Parris, editor, Robert Barford, editor
出版者
  • American Chemical Society
出版年月
  • 1991
書籍サイズ
24 cm

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注記

"Developed from a symposium sponsored by the 1989 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies, Honolulu, Hawaii, December, 17-22, 1989."

Includes bibliographical references and indexes

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282271537268096
  • NII書誌ID
    BA13236910
  • ISBN
    0841219354
  • LCCN
    90024457
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/90024457
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, DC
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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