はじめて作るお料理の基本
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "はじめて作るお料理の基本"
- Statement of Responsibility
- 浜田ひろみ指導
- Publisher
-
- 世界文化社
- Publication Year
-
- c2008
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ハジメテ ツクル オリョウリ ノ キホン
- お料理の基本 : はじめて作る
Search this Book/Journal
Notes
書名は表紙による
ブックジャケットの出版年: 2008.6
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271579204096
-
- NII Book ID
- BA86288427
-
- ISBN
- 9784418081103
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books