The encyclopædia of practical cookery : a complete dictionary of all pertaining to the art of cookery and table service
CiNii
所蔵館 33館
書誌事項
- タイトル
- "The encyclopædia of practical cookery : a complete dictionary of all pertaining to the art of cookery and table service"
- 責任表示
- edited by Theodore Francis Garrett
- 出版者
-
- Athena Press
- 出版年月
-
- 2014
- 書籍サイズ
- 31 cm
- シリーズ名/番号
-
- : [set]
この図書・雑誌をさがす
注記
1-1. A-Croq -- 1-2. Crou-M -- 2-1. N-Serv -- 2-2. Shad-Z, index & colour plates
Reprint. Originally issued in 24 fascicules between 1892 and 1894
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271583637376
-
- NII書誌ID
- BB16772706
-
- ISBN
- 9784863401884
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ja
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Tokyo
-
- 件名
-
- LCSH: Cooking
-
- データソース種別
-
- CiNii Books