The encyclopædia of practical cookery : a complete dictionary of all pertaining to the art of cookery and table service

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書誌事項

タイトル
"The encyclopædia of practical cookery : a complete dictionary of all pertaining to the art of cookery and table service"
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edited by Theodore Francis Garrett
出版者
  • Athena Press
出版年月
  • 2014
書籍サイズ
31 cm
シリーズ名/番号
  • : [set]

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注記

1-1. A-Croq -- 1-2. Crou-M -- 2-1. N-Serv -- 2-2. Shad-Z, index & colour plates

Reprint. Originally issued in 24 fascicules between 1892 and 1894

Includes index

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282271583637376
  • NII書誌ID
    BB16772706
  • ISBN
    9784863401884
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Tokyo
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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