Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- c2011
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva from 8 to 17 June 2010"--p. 1
Includes bibliographical references (p. 181-200)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271698021888
-
- NII書誌ID
- BB06418992
-
- ISBN
- 9789241209601
-
- LCCN
- 2011377989
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2011377989
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- データソース種別
-
- CiNii Books