書誌事項
- タイトル
- "Nutritional bioavailability of iron"
- 責任表示
- Constance Kies, editor ; sponsored by the Nutrition Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society
- 出版者
-
- The Society
- 出版年月
-
- 1982
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Papers presented at a symposium held at the American Chemical Society meeting in Atlanta, Ga., on Mar. 29-Apr. 3, 1981
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271895534464
-
- NII書誌ID
- BA17244193
-
- ISBN
- 0841207461
-
- LCCN
- 82016391
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/82016391
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, D.C.
-
- データソース種別
-
- CiNii Books