Composition of foods : beef products : raw, processed, prepared
書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods : beef products : raw, processed, prepared"
- 責任表示
- by Nutrition Monitoring Division; principal investigators: Barbara A. Anderson, Jeanne L. Lauderdale, [and] I. Margaret Hoke
- 出版者
-
- United States Department of Agriculture, Human Nutrition Information Service : for the sale by the Superintendent of Documents, U.S. Government Printing Office
- Rev
- 出版年月
-
- 1986
- 書籍サイズ
- 28 cm
- 巻次・年月次
-
- no.01-02
- no.1
- no.2
- no.3
- no.4
- pt.18
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271960643840
-
- NII書誌ID
- BA35670411
-
- LCCN
- 77602784
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, D.C.
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books