書誌事項
- タイトル
- "Enzymatic browning and its prevention"
- 責任表示
- Chang Y. Lee, editor, John R. Whitaker, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1995
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 208th National Meeting of the American Chemical Society, Washington, D.C., August 21-26, 1994."
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272074749824
-
- NII書誌ID
- BA25990438
-
- ISBN
- 0841232490
-
- LCCN
- 95023301
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/95023301
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 分類
-
- LCC: TP372.55.M35
- DC20: 664/.8
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books