書誌事項
- タイトル
- "The professional chef's knife"
- 責任表示
- produced by the Learning Resources Center of the Culinary Institute of America ; prepared under the guidance of chef-instructor Richard A. Czack of the Culinary Institute of America
- 出版者
-
- Van Nostrand Reinhold
- 出版年月
-
- c1978
- 書籍サイズ
- 28 cm
- タイトル別名
-
- The Culinary Institute of America presents : the professional chef's knife
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272076727040
-
- NII書誌ID
- BB02914085
-
- ISBN
- 0843621257
-
- LCCN
- 77026689
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/77026689
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books