食品学・食品機能学・食品加工学
CiNii
Available at 103 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品学・食品機能学・食品加工学"
- Statement of Responsibility
- 長澤治子編著
- Publisher
-
- 医歯薬出版
- 第3版
- Publication Year
-
- 2017.2
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒンガク・ショクヒン キノウガク・ショクヒン カコウガク
- Shokuhingaku, shokuhinkinougaku, shokuhinkakougaku
- Food science, function and processing
- 食品学食品機能学食品加工学
Search this Book/Journal
Notes
欧文タイトルは標題紙裏による
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272085487104
-
- NII Book ID
- BB23497554
-
- ISBN
- 9784263707159
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books