調理科学
CiNii
Available at 70 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "調理科学"
- Statement of Responsibility
- 森高初惠, 佐藤恵美子編著 ; 石原三妃 [ほか] 共著
- Publisher
-
- 建帛社
- 第4版
- Publication Year
-
- 2016.9
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- チョウリ カガク
Search this Book/Journal
Notes
日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠
その他の共著者: 岡田希和子, 楠瀬千春, 佐川敦子, 高澤まき子, 山本淳子, 吉村美紀
編著者「森高」と共著者「高澤」の「高」は「梯子高 (はしごだか)」 の置き換え
文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272122793344
-
- NII Book ID
- BB22278533
-
- ISBN
- 9784767905839
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books