魚肉ねり製品の製造管理とHACCP
CiNii
Available at 59 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "魚肉ねり製品の製造管理とHACCP"
- Statement of Responsibility
- 日本食品保全研究会編集
- Publisher
-
- 中央法規出版
- Publication Year
-
- 1997.9
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ギョニク ネリセイヒン ノ セイゾウ カンリ ト HACCP
Search this Book/Journal
Notes
監修: 河端俊治, 春田三佐夫
引用文献・参考資料: 節末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272214149632
-
- NII Book ID
- BA32736579
-
- ISBN
- 4805816376
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books