書誌事項
- タイトル
- "Fermentation : effects on food properties"
- 責任表示
- edited by Bhavbhuti M. Mehta, Afaf Kamal-Eldin, Robert Z. Iwanski
- 出版者
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- CRC Press
- 出版年月
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- c2012
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282272411897600
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- NII書誌ID
- BB14398937
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- ISBN
- 9781439853344
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- LCCN
- 2012001491
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2012001491
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Boca Raton, Fla.
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- 分類
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- LCC: TP371.44
- NLM: QW 85
- DC23: 664.001/57246
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- 件名
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- MESH: Fermentation
- MESH: Food Microbiology
- MESH: Food Contamination -- prevention & control
- MESH: Food Preservation -- methods
- MESH: Foods, Specialized
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- データソース種別
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- CiNii Books