飲食店の品質管理のしくみがわかる本
CiNii
Available at 31 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "飲食店の品質管理のしくみがわかる本"
- Statement of Responsibility
- 渡邉常和著
- Publisher
-
- 同文舘出版
- Publication Year
-
- 2017.6
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- インショクテン ノ ヒンシツ カンリ ノ シクミ ガ ワカル ホン
- ビジュアル図解飲食店の品質管理のしくみがわかる本
- 飲食店の品質管理のしくみがわかる本 : ビジュアル図解
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272419306112
-
- NII Book ID
- BB24018828
-
- ISBN
- 9784495536916
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books