Introduction, alcohols, yeast, malt liquors and malt, wines and spirits, neutral alcoholic derivatives, sugars, starch and its isomerides, paper and paper-making materials, vegetable acids

CiNii 所蔵館 23館

書誌事項

タイトル
"Introduction, alcohols, yeast, malt liquors and malt, wines and spirits, neutral alcoholic derivatives, sugars, starch and its isomerides, paper and paper-making materials, vegetable acids"
責任表示
by the editors and the following contributors, E.F. Armstrong ... [et al.]
出版者
  • P. Blakiston's Son
  • 4th ed., entirely rewritten / edited by Henry Leffmann and W.A. Davis
出版年月
  • 1909
書籍サイズ
24 cm
タイトル別名
  • Alcohols, carbohydrates, yeast esters, aldehydes, vegetable acids

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

Reprinted with corrections, 1912

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282272504670080
  • NII書誌ID
    BA28153930
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Philadelphia
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ