料理入門4週間 : 1か月で覚える料理のコツ

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"料理入門4週間 : 1か月で覚える料理のコツ"
Statement of Responsibility
千葉道子 [著]
Publisher
  • グラフ社
Publication Year
  • 2001.7
Book size
26cm
Other Title
  • リョウリ ニュウモン 4シュウカン : 1カゲツ デ オボエル リョウリ ノ コツ
  • 料理入門4週間 : 1か月で覚える料理のコツ : Step by step : わかりやすい!見やすい!作りやすい!

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272561741568
  • NII Book ID
    BA82121703
  • ISBN
    4766206304
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top