発酵・醸造食品の技術と機能性

CiNii Available at 83 libraries

Bibliographic Information

Title
"発酵・醸造食品の技術と機能性"
Other Title
  • ハッコウ ジョウゾウ ショクヒン ノ ギジュツ ト キノウセイ
  • Technology and functionality of fermented foods
  • 発酵・醸造食品の最新技術と機能性
  • 発酵醸造食品の技術と機能性
Statement of Responsibility
北本勝ひこ監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2011.9
Book size
21cm

Search this Book/Journal

Notes

初版のタイトル: 発酵・醸造食品の最新技術と機能性 (2006年刊)

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272654340992
  • NII Book ID
    BB06677618
  • ISBN
    9784781303604
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top