発酵・醸造食品の技術と機能性
CiNii
Available at 83 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "発酵・醸造食品の技術と機能性"
- Other Title
-
- ハッコウ ジョウゾウ ショクヒン ノ ギジュツ ト キノウセイ
- Technology and functionality of fermented foods
- 発酵・醸造食品の最新技術と機能性
- 発酵醸造食品の技術と機能性
- Statement of Responsibility
- 北本勝ひこ監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
-
- 2011.9
- Book size
- 21cm
Search this Book/Journal
Notes
初版のタイトル: 発酵・醸造食品の最新技術と機能性 (2006年刊)
文献: 各章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272654340992
-
- NII Book ID
- BB06677618
-
- ISBN
- 9784781303604
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books