Procedures for home freezing of vegetables, fruits, and prepared foods : classified notes on review of literature
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "Procedures for home freezing of vegetables, fruits, and prepared foods : classified notes on review of literature"
- 責任表示
- by Elsie H. Dawson and Gladys L. Gilpin and Howard Reynolds
- 出版者
-
- U.S. Dept. of Agriculture : for sale by the Supt. of Docs., U.S. Govt. Print. Off.
- 出版年月
-
- 1950
- 書籍サイズ
- 27 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Literature cited: p. 96-106
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272833886208
-
- NII書誌ID
- BB01777320
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- データソース種別
-
- CiNii Books