西洋料理プロの隠し技 : このコツ知ればプロの味
CiNii
Available at 5 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "西洋料理プロの隠し技 : このコツ知ればプロの味"
- Statement of Responsibility
- 大阪あべの辻調理師専門学校編
- Publisher
-
- 光文社
- Publication Year
-
- 1994.12
- Book size
- 18cm
- Other Title
-
- セイヨウ リョウリ プロ ノ カクシワザ : コノ コツ シレバ プロ ノ アジ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272854455296
-
- NII Book ID
- BN11861406
-
- ISBN
- 4334052207
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(西洋)
-
- Data Source
-
- CiNii Books