海藻由来成分の機能性研究の現在
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "海藻由来成分の機能性研究の現在"
- Publisher
-
- 国際生命科学研究機構
- 女子栄養大学出版部 (発売)
- Publication Year
-
- 2014.11
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- カイソウ ユライ セイブン ノ キノウセイ ケンキュウ ノ ゲンザイ
Search this Book/Journal
Notes
Nutrition Reveiews 日本語版 通巻第86号
タイトルは表紙による
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272870487296
-
- NII Book ID
- BB17487341
-
- ISBN
- 9784789560757
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 栄養 -- 雑誌
-
- Data Source
-
- CiNii Books