書誌事項
- タイトル
- "Biochemistry of taste and olfaction"
- 責任表示
- edited by Robert H. Cagan, Morley R. Kare
- 出版者
-
- Academic Press
- 出版年月
-
- 1981
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Based on the International Symposium on Biochemistry of Taste and Olfaction, held April 21-23, 1980, at the Monell Chemical Senses Center"--Pref
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272898404096
-
- NII書誌ID
- BA11356514
-
- ISBN
- 0121544508
-
- LCCN
- 81003469
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/81003469
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- LCSH: Taste -- Congresses
- LCSH: Smell -- Congresses
- LCSH: Chemoreceptors -- Congresses
- LCSH: Biochemistry -- Congresses
- MESH: Smell -- Congresses
- MESH: Taste -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books