The Opera of Bartolomeo Scappi (1570) : l'arte et prudenza d'un maestro cuoco
書誌事項
- タイトル
- "The Opera of Bartolomeo Scappi (1570) : l'arte et prudenza d'un maestro cuoco"
- 責任表示
- translated with commentary by Terence Scully
- 出版者
-
- University of Toronto Press
- 出版年月
-
- c2008
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- pbk.
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 668-682) and indexes
Scappi's Opera presents more than one thousand recipes along with menus that comprise up to a hundred dishes, while also commenting on a cook's responsibilities
Includes some text in Italian
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272914439296
-
- NII書誌ID
- BB26841667
-
- ISBN
- 9781442611481
-
- 出版国コード
- ko
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Toronto
-
- 分類
-
- DC21: 641.5
-
- 件名
-
- LCSH: Scappi, Bartolomeo
- LCSH: Cooking, Italian
-
- データソース種別
-
- CiNii Books