やさしい醸造学 : うまさづくりのメカニズム
CiNii
Available at 97 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "やさしい醸造学 : うまさづくりのメカニズム"
- Statement of Responsibility
- 井上喬著
- Publisher
-
- 工業調査会
- Publication Year
-
- 1997.7
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- ヤサシイ ジョウゾウガク : ウマサズクリ ノ メカニズム
Search this Book/Journal
Notes
文献: p329-330
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272993606656
-
- NII Book ID
- BA3159618X
-
- ISBN
- 4769341121
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 醸造
-
- Data Source
-
- CiNii Books