Mediterranean seafood : a handbook giving the names in seven languages of 150 species of fish, with 50 crustaceans, molluscs and other marine creatures, and an essay on fish cookery with over 200 recipes from the Mediterranean and Black Sea countries
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Mediterranean seafood : a handbook giving the names in seven languages of 150 species of fish, with 50 crustaceans, molluscs and other marine creatures, and an essay on fish cookery with over 200 recipes from the Mediterranean and Black Sea countries"
- 責任表示
- Alan Davidson
- 出版者
-
- Penguin Books
- 2nd ed
- 出版年月
-
- 1981
- 書籍サイズ
- 22cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Previous ed.: 1972
Bibliography: p397-402. - Includes index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273045395200
-
- NII書誌ID
- BA62214018
-
- ISBN
- 0140468048
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- LCC: TX747
- DC19: 641.3/9/091822
-
- 件名
-
- PRECIS: Mediterranean region. Seafood
- LCSH: Cookery (Sea food)
- LCSH: Cookery, Mediterranean
-
- データソース種別
-
- CiNii Books